Holland - torsdag den 18. april 2002


Amsterdam

Tilbage

I dag er vejret lidt bedre. Vi vil aflægge Amsterdam et visit og kører mod Heemstede, hvor vi agter at tage toget fra. Det er næsten umuligt - og vistnok også dyrt - at parkere bilen i Amsterdam.

I Amsterdam vælger jeg at besøge Anne Franks Hus mens de andre tager på sejltur på kanalerne. Anne Franks hus er et besøg værd. Historien om den lille pige og hendes familie, der skjuler sig for Nazisterne under 2. verdenskrig bliver pludselig meget levende for en, mens man vandrer gennem det hus, der skjulte familien i en stor del af krigen.

Jeg investerede i en multimedie-CD, som gør huset endnu mere livagtig. Den glæder jeg mig til at studere nærmere. Besøg selv Anne Frank House på nettet her. Der er lavet en meget flot hjemmeside...

Frokosten bliver tyrkisk inspireret på en af de mange cafeer, som findes overalt i centrum. Efter lidt spadseren rundt i byen tager vi toget retur til Heemstede. I bilen fortsætter vi mod Lisse, hvor der er gang i forberedelserne til et stort blomsteroptog, der skal gennemføres på lørdag - desværre dagen efter vi er taget hjem... Det er bare så fantastisk, som de pynter bilerne!

Aftensmaden indtager vi på hotelværelset i form af frisk brød og ost. Lækkert!

1
2
3
4
5
6
7
8